perjantai 2. toukokuuta 2014

Week 6

Jälleen kerran keskiviikon päivitys on näköjään loppuviikosta. No nyt oltiin Vappuna mummulassa Porissa, joten ei oikein kännykällä tullut päivitettyä. Edelleen kaikki menee tasaisesti ilman mitään ihmeempiä, mutta nyt huomaa viikossa selkeästi, että Gon vatsa on alkanut ihan tosissaan kasvaa ;) Se on sellainen tasapaksu pötkö ;) Edelleen oma itsensä, ja on kovinkin ketterää olevinaan mahansa kanssa, ja onkin kyllä! Innoissaan kaikesta pienestä puuhastelusta ja edelleen juoksentelee metsässä erittäin vaivattoman oloisesti. Sisällä sitten on hieman normaalia laiskempi, makoilee pääosin eikä välttis heti viitsi väistää pois tieltä,,että joskus joutuu ihan pyytämään, josko hänen korkeutensä viitsisi väistyä ;)
Ruokahalu edelleen erinomainen, vaikka tällä viikolla oli kahtena päivänä löysää ulostetta, joka sitten normalisoitui nopeasti.
Kuvat lataan myöhemmin..

Go has started to get more weight and her waist has disappeared ;) Still, she is very keen to do small training sessions and running in the forrest, but at home she is a bit lazier than usual,,maybe. Appetite is excellent. This week she had couple of days loose stools, but it recovered fast. 

Weight is now 20,9 kg (she is not fat, as I can easily palpate all her ribs ;) )
Waist 61 cm
Chest 68cm

Pictures later..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti